Barion Pixel
By using our website, you consent to the use of cookies in accordance with the Cookie Policy.

transportne trake po meri

Classic

TRANSPORTNE TRAKE PO MERI

U našoj radionici proizvodimo pojedinačne PVC, PU, PTFE, silikon i gumene kaiševe po meri. Sa naprednom tehnologijom koju koristimo u mogućnosti smo da proizvodimo prilagođene kaiševe od više od 80 vrsta materijala koji su dostupni sa stanja.

 

Divizija transportnih kaiševa proizvodi rešenja za razne polja industrije kao što su poljoprivreda, autoindustrija, elektroindustrija i prehrambena industrija.

Nudeći veliki izbor materijala, profila i vezova, posvećujemo se razvoju prilagođenih rešenja za mašine, fabrike i/ili njihove reprezentativne distributere tehničkih usluga. Naš posvećen i iskusan servisni tim želi da pronađe rešenje za bilo koju potrebu naših kupaca. U našoj radionici koristimo specijalni visokovfrekventni uređaj za zavarivanje lopata koja nudi bolju vezu među materijalima i smanjuje gubitke.

Vaše trake možemo proizvoditi sa:

  • Lopatama
  • Stranicama
  • V-vođicama
  • Mehaničkim spojnicama

MODULARNE TRAKE PO MERI

Modularne trake sastavljamo u našoj radionici sa zaliha, što omogućuje nam vrlo brzu isporuku.

 

Plastična modularna traka je dugotrajna i higijenična alternativa transportne trake uz ekstremno jednostavno održavanje: vrlo jednostavno možete sami da zamenite bilo koji deo trake u roku od nekoliko minuta! Kako bili odgovarajući za svaku aplikaciju, modularne trake su dostupne sa raznim koracima od 0,5”, 1”, 2”. Svaka modularna traka ručno je sastavljena u našoj radionici, zahvalno tome, svaku dimenziju modularne trake sami određujete: širinu, dužinu, visinu lopate i stranice itd.

Molimo izaberite neku od dole navedenih kategorija kako bi ste došli do naših specijalizovanih obrazaca za upite za standardne i modularne trake Kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem vremenu sa našom ponudom za po meri za Vas!