Barion Pixel
By using our website, you consent to the use of cookies in accordance with the Cookie Policy.

TRANSPORTNI SISTEMI

1 / 3
2 / 3
3 / 3
 

ZNANJE I ISKUSTVO

Naš cilj je da isporučujemo transportne sisteme i instalacije koje nude dugotrajno rešenje našem kupcu.

 

Sa našim detaljnom poznavanjem industrijskog transporta nudimo kompletne transportne sisteme i instalacije. Naš transportni sistem je odgovarajući za kontinualni transport raznovrsnih materijala. U zavisnosti od osobine transportovane robe, naši proizvodi su izrađeni sa transportnim rolerima ili sa transportnim remenjem. Pretežno ovi sistemi su prilagođeni na osnovu pojedinačnih zahteva.

Naš tim kolega blisko sarađuje sa kupcem kako bi se realizovao najbolje rešenje u traženom roku i datim uslovima ugradnje.

Transportni sistemi koje proizvodimo su u skladu sa EU standardima za industrijsku bezbezdnost i sertifikovani su sa CE deklaracijom o usklađenosti.

Proces montaže na licu mesta prati disciplinovan radni plan koji je zasnovan tačnim tehničkim crtežima izrađeno na računaru i ostalom tehničkom dokumentacijom.

Redovnim tretmanom čišćenja, mazanja i popravke ili zamenom pokvarenih mašinskih delova pomažemo da transportna oprema naših kupaca bude u ispravnom stanju. Takođe možemo Vam pomoći u slučajevima kada je potrebna tehnička izmena proizvodne linije kao što je skraćivanje ili produživanje transportne linije.